Pejsazhe natyrore
  Faqja kryesore | Shenime mbi faqen | Qa ka 3 | Faqja e kontakteve | Linket me te pelqyera nga ju | Faqja e paisjeve tona | Peisazhe | Kuriozitete | Personazhe te njohur | Custom Page  

DENDESIA E MJEGULLES NE MALE
KETO PEJSAZHE JANE VENDOSUR NE KETE FAQE PER TE QETSUAR SADO PAK MENDJEN E VIZITORVE TE FAQES SON
ARGETIM TE KENDSHEM


BUKURIT E LIQENIT
PER FRESKIN TUAJ KUJDESET ALB@NET CENTER

BUKURI MALORE
MALET TE MBULUARA ME MJEGULL DHE DEBOR
RREZATIMI I DIELLIT NE DEBOR
KENAQUNI ME AJER TE PASTER DHE BUKURI TE BJESHKVE.
DIELLI NE PERENDIM
THANJA'SHKA SHE SYRI E BENE DORA' NUK VLEN KETU .
KETU VLEN 'SHKA SHEH SYRI E BENE NATYRA'
DIELLI MBI RE
VETEM NGA AEROPLANI MUND TA SHOHIM KETE BUKURI
PRANVERA NE BJESHK
LULZIMI I PEMVE
DIELLI NE PERNDIM
SHPEZET NE SHTEGTIM
LENDINA DHE MALI
FLET VET !!!!!!!
OBORRI I SHTEPISE
KNAQUNI ME SHIJEN E MUSHMOLLAVE
Screen Shot: Project BOB
UJVARA
SHTEGTIMI I ZOGJVE
NDRRIMI I STINVE
BJESHKET ME DEBOR
RRUGE PA KRYE
BJESHKA RREZE LIQENIT
BUKURIA E LIQENIT NE STINEN E DIMRIT
QKA MENDONI PER GJITHE KETE BUKURI TE KRIJUAR ME SHEKUJ?